EM PRESENTO

Hola, sóc la Laia i sóc de Castelló d’Empúries (Girona). Fa uns 10 anys vaig marxar a Barcelona a estudiar la carrera de Nutrició Humana i Dietètica i en acabar vaig decidir ampliar els meus estudis fent també Infermeria.

Durant la carrera d’Infermeria amics i familiars em van demanar ajuda per millorar els seus hàbits alimentaris i així és com va començar la meva aventura com a D-N. 

Amb el “boca-orella” vaig passar de visitar amics i familiars a visitar amics d’amics i coneguts de familiars. Primer passant visita a domicili i posteriorment a un despatx que tenia a casa. Vaja, entre setmana estudiava infermeria a Barcelona i els caps de setmana venia a Castelló d’Empúries i feia de D-N.

En acabar Infermeria vaig tenir la sort de treballar a la Clínica Quiron-Teknon com a infermera. Vaig passar per totes les unitats d’hospitalització (traumatologia, oncologia, cirurgia major, medicina interna, materno-infantil…etc). Va ser una experiència molt enriquidora a nivell professional però el meu objectiu era un altre. Em vaig especialitzar en atenció primària i vaig començar a treballar a diferents CAPs. Primer a l’EAP Sardenya i després al CAP Vila de Gràcia i al CAP Pare Claret de Barcelona.

Durant aquest temps vaig veure com la meva consulta de D-N dels caps de setmana anava agafant forma. Portant ja no només a persones de Castelló, sinó també de les rodalíes. De fet, a Barcelona també vaig acabar passant visita.

Em van anar sorgint projectes molt engrescadors. Com a docent/formadora: col·laborant amb l’agència de Salut Pública de Catalunya al Saló de la Infància; fent seminaris a un Màster de direcció de cuina de l’Escola d’Hostalaria de Sant Pol de Mar; formant a professionals sanitaris de l’ICS.

A nivell de restauració col·lectiva: revisant els menús d’un càtering de Roses; proposant els menús per a diferents patologies a l’EAP Sardenya de Barcelona; elaborant els menús de l’escola Ruiz Amado i la llar d’infants Passeig de les Oques (Castelló d’Empúries); col·laborant en un projecte per a Catalunya i el País Basc; revisant i elaborant les fitxes tècniques del Geriàtric Les Forques de Vilafant.    

Aquest 2019 ha estat un any de canvis. Després duna llarga etapa a Barcelona, he decidit tornar a Castelló d’Empúries. Per una banda, m’he obert la consulta de D-N a peu de carrer al C/ del Pont 44. I per l’altra, treballo com a infermera als CAPs de Figueres: al CAP Ernest Lluch i al CAP Josep Masdevall.  

Durant aquests últims mesos aquí, ja he començat a fer algunes xerrades. Una sobre alimentació saludable i equilibrada amb Vessana ecològica i vàries sobre alimentació i esport al centre Ksameu de Figueres. També fa mesos que estic desenvolupant un producte amb Fruites Esteve que ben aviat us podrem presentar.

I una de les últimes novetats és la incorporació de la consulta online, de la qual nestic molt contenta. 

Poc a poc vaig fent la meva xarxa professional. De moment col·laboro amb Laura Albó que és psicòloga i experta en psiconutrició i membre de l’equip “alimenta tu esencia“. I també tenim un grup de contacte professional amb Maria Cabrera (D-N i Psicològa), Begoña Caneda (D-N i Dra. en Bioquímica) i Laia Rovira (D-N especialitzada en meterno-infantil).